Stichting New Haven

Wikis > Stichting New Haven
Website www.dansderdageraad.nl
Van 2002 tot 2002
Genre(s) Fantasy
Minimum leeftijd 18 Besloten Nee
Aantal events per jaar 1 Totaal aantal 1 (in 2014)
Deelnemersaantal 150 Verblijf Kamperen
Catering 5O, 5L, 5D (O=Ontbijt, L=Lunch, D=Diner/soep)
Gemiddelde prijs Prijs PC laag Prijs PC hoog Prijs NPC laag Prijs NPC hoog
200,00 200,00 200,00 200,00 200,00
Omschrijving
Laat je meenemen naar een andere werkelijkheid: de wereld van ‘Dans der Dageraad’. Daar waar met moed het kwaad bestreden wordt, waar harten worden veroverd, het spel om macht wordt gespeeld, verloren schatten opnieuw worden ontdekt en waar dromen uitkomen. Een plek waar ook jij een stukje kan bijdragen aan haar geschiedenis. En zij aan die van jou. 

In de zomer van 2002 vindt een week lang een unieke actieve spelbelevenis plaats, met de naam ‘Dans der Dageraad’. Het doel van ‘Dans der Dageraad’ is om met meer dan 200 mensen een gezamenlijke beleving te creëren in een middeleeuwse fantasy wereld in de vorm van een meerdaags rollenspel, dat het beste van Live Role Playing en interactief drama combineert met creatieve ontplooiing en verstrooiende elementen. Anders, breder, rijker.

Dat betekent: actief ontspannen met workshops, muzikale en theatrale presentaties, meedoen aan diverse competities en binnen het spel betrokken raken bij intriges, samenzweringen en strijd. Maar ook genieten van de sfeer, ontspannen luisteren naar anekdotes bij het kampvuur of gewoon gezellig met nieuwe vrienden of oude bekenden een versnapering nuttigen in de Herberg.

‘Dans der Dageraad’ vormt een introductie van een reeds 25 jaar oud fenomeen, voortgekomen uit spelletjes als Dungeons & Dragons, in de wereld van theater en toneel en die van de alternatieve vakanties en actieve ontspanning. ‘Dans der Dageraad’ is tevens een nieuwe stap binnen Live Role Playing; een verrijking met drama, hernieuwde aandacht voor spel en een andere opzet dan tot nu toe gebruikelijk. 

‘Dans der Dageraad’ is een kampeervakantie, die plaats vindt op het speciaal voor deze gelegenheid ingerichte ANWB Evenemententerrein Larserbos bij Lelystad. Goed bereikbaar, met een prachtige omgeving, voldoende ruimte om te kamperen en… de vereiste sfeer voor een uniek spel.