Nieuw larp terrein

Nieuw larp terrein

Mijn naam is Gijs Borms en ik ben samen met Kees de Kunder en Krijn Maartens een recreatiepark met groepsaccommodatie aan het starten. Wij hebben het plan om dit alles met een focus op LARP in te richten. Graag zouden wij hier over met jullie, besturen van LARP organisaties, van gedachten wisselen.

Nu vragen jullie je misschien als eerste af; “Wie zijn die lui?” Alle drie zijn wij oud Vortexianen, ik ben zelf een van de oprichters van Vortex Adventures. Kees en ik hebben ook nog een tijd bij Emphebion gespeeld en in Tilburg meegespeeld met Vampire Live. Hoewel wij niet meer actief LARPen dragen wij het nog steeds een warm hart toe. Tabletop RP doen wij nog wel meerdere keren per week.

Wij zijn in een zeer vergevorderd stadium met de huur en vergunningen voor het starten van een recreatiepark met groepsaccommodatie. Het gaat om een stuk grond van 4 hectare groot aan de rand van Utrecht. Op dit moment is het nog braakliggend terrein en er moet dus nog heel wat gebeuren om het geschikt te maken voor spel. Naast een parkeerplaats en hoofdgebouw moet er natuurlijk heel veel groen geplant gaan worden. Extra dingen die wij graag zouden willen realiseren zijn: Vaste opslag ruimte, een zwem vijver, sloten die het mogelijk maken om handel te drijven met bootjes en drie forten/kastelen met dorpjes.

Met dit bericht willen wij graag peilen of er interesse is in het bestaan van een dergelijk terrein. Om deze droom werkelijkheid te laten worden zouden wij graag jullie samenwerking zoeken. Het is de bedoeling om de locatie door verschillende LARP-verenigingen/stichtingen te laten gebruiken. Coördinatie tussen de verschillende evenementen wordt dan door ons geregeld en op die momenten dat het terrein niet in gebruik is voor LARP exploiteren wij het gebied in samenwerking met verschillende buitensport organisaties.

Spreekt het idee om evenementen op een vaste, voor LARP ingerichte, locatie midden in Nederland te kunnen organiseren jullie aan? Dan maken wij graag snel een afspraak om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Plaats een commentaar bij deze post en we nemen contact met je op.

Vriendelijke groeten,

Gijs Borms

Submit a Comment