Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014

We gaan weer van start! Hoewel het deze zomer wat stiller is geweest hebben wij achter de schermen niet stilgezeten. Het team is uitgebreid met een werkgroep Website en ook hebben we voor 2014 / 2015 weer een aantal interessante avonden gepland staan.

 

22 oktober: kick-off website

Op 22 oktober lanceren we de website van de DLP. Deze avond presenteren we niet alleen de site, maar willen we iedereen ook uitnodigen om mee te denken over de content. De presentatie wordt gevolgd door een open podium en de mogelijkheid om te brainstormen over de toekomst van de website.

We ontvangen je graag voor deze avond in de Dutch Game Garden te Utrecht op woensdag 22 oktober. We beginnen om 19:00 met een mogelijkheid tot inloop vanaf 18:30. Je kunt vanaf nu reserveren voor deze avond met een mailtje naar dutchlarpplatform_at_gmail.com of een reply op deze e-mail. Vermeld in dat mailtje graag je voor- en achternaam, dan ontvang je zo snel mogelijk een bevestiging. Door beperkte plaatsen en het deurbeleid is het noodzakelijk dat je reserveert als je aanwezig wilt zijn.

 

Datums 2014/2015

Dit jaar willen we iets meer structuur aanbrengen in de datums van de meetings. We hebben daarom gekozen voor meetings in oktober (website launch), november, januari, maart en mei. Exacte data voor de meetings volgen zo snel mogelijk!

 

Januari: de larp nieuwjaarsborrel

In 2015 willen we het jaar graag inluiden met een nieuwjaarsborrel. Daarnaast willen we deze avond inspirerend maken voor het komende jaar door organisatoren de mogelijkheid te bieden om in vijf minuten te vertellen welk event zij in het afgelopen jaar gemaakt hebben. Wat ging goed? Wat kan beter? En vooral: wat hebben we geleerd?

Wil jij of iemand anders uit je team op deze avond een korte presentatie geven stuur dan nu alvast een mailtje naar dutchlarpplatform_at_gmail.com met de naam van je organisatie, de naam van je evenement en wie de presentatie komt geven, dan nemen wij contact met je op.

 

Veranderingen in het team

Tijdens de zomer hebben er wat veranderingen plaatsgevonden in het DLP team. Martijn Ketelaars heeft zijn werkzaamheden neergelegd. Het team bestaat op het moment uit Karijn van der Heij, Arjen de Jong, Tijn Rams en Susan Mutsaers. Op 22 oktober hopen we ook het Websiteteam aan jullie voor te kunnen stellen. Omdat alle teamleden van het DLP dit op vrijwillige basis doen zijn wij dringend op zoek naar versterking. Ben jij enthousiast, communicatief vaardig en wil je ons helpen om het DLP verder uit te bereiden stuur dan een mailtje naar dutchlarpplatform_at_gmail.com

 

Ideeën, plannen en suggesties?

Het Dutch Larp Platform is er niet alleen voor jullie, maar ook door jullie. Heb je dus ideeën, plannen, suggesties of andere zaken die je met ons wil delen? Stuur ons een e-mail, spreek ons aan op een bijeenkomst of op een larp-event waar je ons ongetwijfeld tegen gaat komen de komende maanden. Je kunt ook altijd een post maken op de facebook groep. Wij staan altijd open voor ideeën en plannen die interessant zouden kunnen zijn voor larp organiserend Nederland. Zoals hierboven al gezegd zijn we een klein team dat daarnaast ook zelf organiseert. We willen vooral graag helpen met bemiddelen zodat jij met anderen je ideeën van de grond krijgt, maar we hebben geen tijd om het allemaal zelf op te pakken. Ook als je tijd over hebt of een vaag plan zijn de meetings en de Facebookgroep de plek om dat te laten weten zodat gelijkgestemden je kunnen vinden!
                                

Dat was onze update voor deze keer. We hopen je te zien op 22 oktober.
Voor vragen, opmerkingen en reserveringen kun je ons bereiken op dit e-mail adres.

Namens het Dutch Larp Platform,
Met vriendelijke groet,
Susan Mutsaers

Submit a Comment