Larp organisatie overzicht beschikbaar

Vanaf vandaag is het mogelijk om via de menuoptie Larp Organisaties een overzicht te krijgen van verenigingen, stichtingen, ondernemingen en vriendengroepen die larp evenementen organiseren. Dit doen ze nog of hebben ze in het verleden gedaan. Via een link in het overzicht krijg je meer informatie te zien over de betreffende larp organisatie. Die pagina’s zijn aanpasbaar, zodat jezelf de informatie over je organisatie kunt aanpassen en up-to-date kunt houden.

Het primaire doel van het overzicht is om inzicht te krijgen in het aanbod, de verschillen en de overeenkomsten. Daarnaast wil ik aangeven dat in mijn zoektocht tot het vullen van het overzicht diverse belangrijke informatie gemist heb op sommige sites. Ik nodig je uit er voor te zorgen dat deze informatie wel te vinden is voor je potentiële deelnemers.

Submit a Comment